Kencing Kotor

Saya DPO 13 harini and check pregnancy test and it's +ve walaupun samar samar. Due period saya pula Selasa depan. Tapi.... saya rasa saya kena kencing kotor sebab pundi kencing saya nilu sangat dekat bahagian pinggang pun sakit sakit. And kerap kencing. Boleh ke ye saya pregnant?

Kencing Kotor
2 Balas

Cuba cek balik lepas seminggu. Tgk upt tu makin terang x. Kalau mampu, boleh je buat terus test darah beta hCg. Terus boleh tau berapa week dah pregnant. Sekali boleh dapatkan ubat terus kalau betul ada kencing kotor

sy pon upt samar² Kabur mcm ni tapi sy guna strip...dpt 5x samar³..pastu dah pagi tadi test lagi dah xda line dah..xtau knp..xtau pregnant ke x..😩

1y ago

jgn stress okay. awak cuba check selagi xperiod okay☺️. sebab tu guna upt berbeza. awak jgn guna yg strip sahaja.