8w dan sakit pinggang

8w+2d tapi dah 3 hari sakit pinggang atau belakang takpasti nak ckp.. tu normal pregnancy symptoms ke? Risau jugak kencing kotor sebab tgok kawan preggy sakit pinggang and kencing sakit, kebanyakkan nya kencing kotor.. tp saya tak sakit masa urinate.. any advice?

1 Balas

Sakit tulang tu memang biasa . Kadang sebab buat kerja duduk lama sangat . Bila dah start sakit tu jadi tak senang duduk je . Tapi masa saya mengandung saya tak kencing kotor . Last tu pun dua kali detect kencing kurang okay , kena dtg klinik 3 kali untuk kencing tapi tak sempat dah bersalin