HELP ME !!

Saya dh msuk trimester kedua 14w 3d . Slalu org ckp msuk trimester 2 morning sickness dh x de . Knpa saya pnya x hilang lgi ? Morning sickness masih ada smpai nk gosok gigi pun susah ? nk mkn nasi pun bleh msuk sesuap je . Kena mkn benda pedas . Nasi memang x boleh masuk . Suami saya ni orang arabic . Mmg makanan harian dia roti . Org arab x mkn nasi mcm kita sebagai makanan harian . X kn baby pun x nk mkn nasi ? alahai gediknya !! Mentang2 la awk mix blood malay+arab . Nasi sesuap pun x nk terima ?mommy ni nk jgk merasa makan nasi dgn ikan sumbat ? tpi mkn sikit dh muntah ?

31 Balas

Saya dari trimester pertama sampai la ke 3 still ada morning sickeness....doktor kata... Kalau masuk 3 bulan morning sickness tak hilang...ia akan kekal sampai la dekat masa bersalin