baby bump

saya dh 33w tapi kenapa perut saya tk besar sgt eh 🥲 betul ke perut kecik baby pun kecik ? sebab saya ni kurus je orang nya masa bukak buku pink pun 41kg je 😿 tapi baby aktif je tendang sampai rasa kat bawah payudara

2 Balas

its okay sis..bab pembesaran fizikal ibu ni berbeza..jgn compare..sy dh 6 bulan. fmily semua ckp prut sy kecik..tp bile checkup, alhamdulillah..bby n saya sihat..even berat saya xnaik² 🤣.. happy² je okay ✌🏻

2y ago

heheheh kurang sikit kerisauan tu 😻

sy dlu masa mengandung perut besar gedabak skli baby keluar 2.5kg je..adik ipar perut kecik tp baby keluar 3.3kg

2y ago

ada,xde apa yg mustahil