ibu

Assalamualaikum ibu² nak tnya normal ke kalau dh 3 bulan perut kecik jaa.. Sbb badan saya pun kurus kecik je ?

28 Balas

normal jer tu sis....maksdra sya pun xkesah prut dia kecik wlpn dh 9bln..jnji anak dlm kandungan sihat walafiat..nk rsau ape klau prut x bsar..tu smua depent pda antibody seseorg...sya pun kdg2 naik rimas jwab soalan nie pda pesakit sya bila sya check ibu2 mngandung d kk...bnde tu normal jer...jgn risau...

4y ago

Ok sis... Terima kasih..... 🙏

normal la tu..sy dulu ngandung sampai ank 3 org... dh 7 bulan baru kawan2 prasan sy ngandung.... skrg sy ngandung no 5 baru 3 bulan...dh nmpk...mungkin sebab skrg perut dh sedia buncit...tambah pulak bby...

Waalaikumsalam.. Normal sis.. Saya dulu 7 bulan pergi klinik nak scan.. Lepastu doktor tu siap cakap saya tak nampak macam pregnant pun.. Kecik je perut 😂

Adik, 3 bulan tu berapa besar je. Download lagi apps pregnancy. Nanti dia tunjuk janin ni besar buah mana dari week berapa ke berapa. Berat semua. Complete.

4y ago

Oky kak..... Terima kasih

saya pun kurus...baby bump saya baru nampak time 5bulan....3bulan tu baby kecik lagi, so tak payah hairanlah kalau belum ada baby bump...

Normal tu , saya pon terlihat hamil nak masuk 6bulan , tak sangka selama 6 bulan sebelum tu ada baby da dlm prot kecik ni 😅happy

Dh awk pn kurus sis. Xkn la perut nak besar.. Perut kecik Ke besar Ke xde masalah Yang pnting baby sihat

Its normal sist...jgn rsau...nnti mkin besar baby bump tu...walaupun bdn kita cek mek molek aje😆😆

Normal. Kita sama. Awk tunggu la dlm 6 bulan. Kejap je besau perut tu. Sampai pusat tersembul. 😅

lpstu awk nk perut awk besar mna?kang mengah bjln bila prut besar,merungut pulak..😑