saiz perut

hi saya nak tanya ada tak mummy mummy yang dah 18weeks tapi perut dia still kecik ? sebab saya badan kecik and baby bump pun kecik je , is it normal ? #firstpregnant

2 Balas

Tengok badan jugak... Macam saya sampai nak bersalin pon ada yang masih tak perasan saya preggy... Itu tak penting.. Yang penting baby sihat, membesar dengan elok... Itu jaa...

Rasanya normal sis. Sebab saya pun dah 35 weeks. Saiz perut sama macam buah watermelon tu.