Baby bump kecil

Siapa yg sama mcm sy.. Baby bump kecik je walau pun dah nak masuk 6bulan?? Tpi baby kuat gerak atau tendang🤭🤭 #first_baby_23weeks_5hari

5 Balas

sama dgn saya masa preg hritu sampai misi brp kli ukur perut masa 34w sbb still nampak kecik 😅 alhamdulillah lepas bersalin baby tepat2 2.56kg maybe sbb anak 1st

Sama lah 😇 saya dah nak masuk 33weeks, baby bump comel je 🤣 takpe, as long as kita tahu baby kita sihat ✨

Sayaa, skrg 32w baby bump tk nampak pun, klu inform tgh pregnant org pun tk percaya huhu

Saya tp ni pregnancy ke dua.. 😂

☝🏻☝🏻☝🏻