Ibu badan kecik

Ada tak yg sama MCM sy ..jenis badan kecik skg NIE 37weeks 3 days..perut tetap kecik je ..berat masa bukak buku 41kg skg NIE 56kg ...ramai cakap perut Sy kecik. . .ada tak MCM sy berapa iye berat baby Klau bersalin...#ingintahu #pleasehelp #bantusharing #jangandibully

1 Balas

Utk anggaran berat baby boleh scan kt klinik swasta, selalunya ada inform sekali berat baby dlm berapa gram. Utk badan kecik ni berat baby pun berbeza beza. Ada kenalan sy mmg badan kecik, perut pun tk besar sgt tp anak keluar 3.5kg. Ada sorg lg yg badan kecik perut kecik, anak keluar 2.7kg mcm tu.

3y ago

Alhamdulillah, tahniah puan! Selamat berpantang 😊