mcm mne cara nk cepatkan bukaan

Saya dh 2 hari kt hospital ni. Dtg sbb bby mengeras 5minit sekali dan jln dh buke 2 cm. Tp smpai skrg xde rase sakit lg. Spe ad pengalaman mcm ni. Mcm mane care nk cepatkan bukaan?

6 Balas

bykkan berjalan. kwn sy die berjalan sane sini area dekt dgn hspitl sblm pergi pac hospitl. sbb klau pergi hspitl takut kne thn nnt x boleh nk jln mundar mndir kat hsptl. die rase x tahan baru trs p check. check2 dah 6cm. masuk Lr x smpai 2 jam trs beranak. #28Nov20  #TAPSuperMoms