Nk tanya macam mna nk cepatkan bukaan dari 2 hari lepas bukaan masih 1 CM saja ad yg boleh kongsi

8 Balas

banyakkan jalan itik. tapi biasa 1cm nak ke 4cm tu amik masa berhari jugak. mcm saya 2 minggu dari 1cm bru naik 3cm

sy belum bersalin lg tp ada kwn share tips dia kata try sujud lama2. dia dah buat & menjadi

masa dh masak kandungan 7 bln bykkn berjln..mmg cpt bkk n xperlu masuk ubat...

bykkan berjalan..buat squad.bersama suami...naik turun tangga

Sis ada rasa sakit tak bukaan 1 cm tu?

bykkan berjalan, naik trun tgga juga..

2y ago

sy ada buat msa ank first tapi x de pun bukaan, lagi overdue adla then kna induce

bykkn berjalan sis

squatting