7/8/2020 (Air kelapa)

Saya dh 14minggu dh. Kalau nak mnum air kelapa campur susu boleh x?? Ada yang cakap bahaya minum air kelapa.. Tp sy nak sangat minum 😢😢..

19 Balas

Minum je sis. Air kelapa ni elok untuk orang mengandung. Saya masa trimester pertama minum air kelapa. Fresh lagi takda campur apa2. Alhamdulillah ok je.

3y ago

Yeka.. Ramai kta ikut jgak pada bdn. Ad stgh mkan nenes pn xad mslah.. Tp sy ni jenis tkot. Kalau tringin pn. Mkan skit je