7/8/2020 (Air kelapa)

Saya dh 14minggu dh. Kalau nak mnum air kelapa campur susu boleh x?? Ada yang cakap bahaya minum air kelapa.. Tp sy nak sangat minum 😢😢..

19 Balas

Antibodi okay minum ja..jgn diikutkan org, lain org lain ketahanan badan dia..

ataupun klau takut tpi teringin sangat, minum air kelapa yg cmpur air. x pure sangat.

3y ago

Yeka. Baik2.. Trma ksh ye

sy pon minum air kelapa masa 1st tri 2 3 kali jugak. Alhamdulillah takde pape

Air kelapa banyak khasiat lagi lagi waktu pregnant. Bagus minum

boleh je nak minum. kelapa + susu tu coconut shake ke sis. hihi

try and error yr body dear.badan kita tak sama

tunggu awcond trimester.. 22w ke atas ok sis..

Rasenye kalau dah 2nd trimester ok je

air klapa ni bagus laa nes ckp

3y ago

Ouh yka.. Baik sis. Trma ksh