cara berhentikan air susu?

Saya dah tak tahan..menangis je setiap kali bagi anak bf...ada tau tak mcm mana cara bagi stop air susu tu..sebab puting sya dah berdarah dan luka??..sya terpaksa beri anak susu fm..tapi skrg susu bengkak sebab susu dah mula menghasilkan.masalah pula puting dah melecet luka berdarah..sya pump pun sama sakitnya..ada sesapa blh tolong ??

17 Balas

memang sis baru2 mcm ni memang puting kita akan luka breast bengkak nk bgi susu pun sakit sis cuba bgi je baby memang akan pedih ngilu tpi inshallah lama2 akan ok klau sis tk sua puting pada mulut baby nnti puting kita tk terbiasa baby hisap

4y ago

jgan bagi baby susu tu sis buang je ..