Tolong bantu saya..

Saya dah setahun kawen..tpi belum ade rezeli lagi utk ada zuriat...tpi start bulan 6 period sy xteratur..ade tu sebulan xdatg..😔..skrg sy amalkan acid folid dgn jamu...soalan sy dalm masa sma boleh ke makn acid folid dan jamu serentak???

1 Balas

mungkin tk berkaitan tp pengalaman sy sebelum kahwin, makan jamu konon utk preparation badan selepas berkahwin. tp yg terjadi period jd tk teratur. 3 bulan tk dtg. sy terus stop jamu, alhamdulillah period dtg semula. tp terus jd tk menentu, cycle pun lintang pukang. lepas sy consult doktor, kena marah sbb consume jamu. tk elok pun jamu ni sbnrnya..

3y ago

jamu sy bru mkn dlm 2mnggu ni sy rse..ptut ke stop ye... sy mkn sbb sy ingt ..boleh lancar kn haid