zincofer

Nurse ade bgi sy zincofer.. sy dh try mkn tpi asik muntah je.. blh x smentara tnggu app doc yg seterusnye sy makan acid folid hovid tu?

2 Balas

Cube try makan zincofer dgn jus oren, mcm sye sebelum ni try minum dgn air suam tak jalan asyik nak muntah, tapi lepas makan ubat tu dgn jus oren tak rase nak muntah

Sma la..asik muntah bila mkn zincofer tu...nt nk ubah time makan... nk mkn wktu malam smbil minum sunquick..