saya ingin tambah zuriat

sy ingin merancang utk dptkan sorang lagi zuriat . ad tips atau kaedah yg blh mmbantu sy.. sy sdh bgi thu dktr.. dktr bgi ubt.. ia Itu pil perancang dgn acid folid slma 3bln.. bg stabil kn period sy... sy sdh mkn.. tpi xdtg period.. hari jumaat ni sy kna ambk ubt utk bln kedua

2 Balas

Setahu sya.. Tdak smua pil perancang yg bgus utk badan kita.. Ada yg menerima ada yg tak. Klu boleh.. elak mkn pil perancang wlaupun tjuannya utk kembalikan period cycle. Sya lepas melahirkn dlu sya tak mkn pil perancang. Hanya pkai condom utk elak pregnancy. Period sya yg ke 3x cycle normal dah balik ke hb asal

5y ago

Tme ksih.. Kongsi pgalaman..

Pil perancang utk apa? Pg klinik atau hsptal? Kjaan or swasta?

5y ago

2tahun 😱 baik pg hospital scan.. buat medical checkup..