perlu makan atau tidak

saya nak tanya. .sy memang makan folid acid jenama lain. .sy baru nak start makan shaklee b complex. .tp shaklee nie da sekali dengan folid acid. .perlu kah sy stop folid acid yg sy makan tu n makan yg shaklee sahaja

perlu makan atau tidak
5 Balas

Berapa kandungan folic acid dia? Minimum kena 400mcg. Saya makan satu brand lain makan 2 capsule sehari, setiap capsule ada 200mcg.

saya sebelum preg . saya amalkan makan . pastu masa preg saya xmakan pun . saya makan asid folic appeton jaa . hehehe

Okay boleh makan shaklee sahaja tp kena makan 2biji sbb xcukup mg folic acid. Atau, makan shaklee 1, yg brand lain 1..

saya pun makan ni jugak okay jee..

makan je