Acid folid

Nak tanya uolls makn acid folid brand ape yer ? Sy mkn appeton okey ker ? #ingintahu

6 Balas

Saya makan ni, dan dah tanya nurse juga semasa pergi buat buku pink. Nurse kata boleh makan lagipun ngam untuk awal kandungan.

Saya makan brand nutrilite. Doktor cakap ok je asalkan yg nama folic acid makan je, jangan skip.

Ok sis,,sy mkn yg tu sejak sblum pregnnt lagi,skrg mkn yg klinik bagi jaa

2y ago

Ohh sy blom pergi kk lagi… so klu kite dah start checkup baru klinik suruh tukar mkn yg dia bagi je yer?

Brand apa pon ok.. holic atau Appeton ramai amalkan

saya pun amalkan appeton dr dlu sis ☺️

maltofer. perlu kemam shj,Rasa coklat.