Folid acid

salam nak tanya, sy preg 7w tapi tak start lagi makan folid acid , takpe ke ekk sebab tak tahu nak makn folid acid yg mana😅 haritu ada beli iberet, boleh tak makan yg ni ? Or ade suggestion yg lain 😅#firstbaby #ingintahu #firstmom

4 Balas

better makan dari skrg sis , sebab penting acid folid untuk pembetukan baby. pergi je farmasi beli acid folid jenama appeton atau hovic

Tak kesah jenama asalkan folic acid.. penting tu untuk perkembangan janin tu.. better amik

nak tanya , folid acid yg ni utk 4week pregnant bolekaa makan ubat ni ?

2y ago

terima kasih infonyaa , 🥰

Saya ambil yang appeton.. InshaAllah ok..

2y ago

Kalau iberet ok tak ? Sebab dah terbeli yg tu😅