Bayi songsang

Saya dah masuk 32 weeks tapi lepas scan tadi,doktor cakap baby songsang.Adakah ia normal atau saya perlu ambil tindakan lanjut ataupun kena berurut?

7 Balas

blh ikhtiar lg tu sis..try pjuk bby suh pusing dk elok2..pastu selalu dduk dlm keadaan mcm bersujud tu..in sha Allah bby akn pusing kepala ke bwh..klu blh elakkn berurut sbb x rmai yg btoi2 pndai pusing..biasanye klu dh msuk 36w bby still songsang doc akn cuba pusingkn bby..cam sy dlu doc prnah cuba nk pusing msa 36w tp x berjaya..msuk 38w bby pusing sndri plak.. alhamdulillah..bnyk2 kn berdoa yer sis