Hamil 34 minggu Boleh kah berurut jika posisi bayi songsang.. Mak saya suruh berurut

Pening kepala..kalau x berurut kena cakap x dgr ckp org2 tua..tapi kalau berurut takut bahaya..mcm mnaa niee...

4 Balas

klau bkn pakar mmg berisiko..takut terbelit Tali pusat nnt.ape pun awk kne refer doc..dieorg je y blh bt.ckp je ngn mak doc y akn bg cadangan nnt

sebaiknya jangan berurut . takut cara tradisional untuk betulkan kedudukan baby . terlalu kuat ataupun apaa . air ketuban pecah or anything .

34 masih baby masih boleh berpusing lagi . kalau dekat 37 songsang nanti doctor akan refer dekat pakar diorang akan bagi cadangan

Bnyak kn sujud kalu bby songsang