Bayi songsang

Saya dah masuk 32 weeks tapi lepas scan tadi,doktor cakap baby songsang.Adakah ia normal atau saya perlu ambil tindakan lanjut ataupun kena berurut?

7 Balas

saya lagi sis.. uri dekat bawah kacau anak nak turun bawah ddk ward 2minggu dokter kata anak saya songsang besar la.. bile due czer esok nye scan saya ty anak saya songsang ke? dokter ckp ehh tak lah tu da turun dekat bawah... insha allah akan turun sis tak payah la nak urut2 bagai