Pengalaman keguguran

Hi, saya dah di sahkan keguguran dan sekarang tunggu janin untuk keluar sendiri. Saya nak minta pendapat, samada better tunggu janin keluar sendiri atau buat D&C? Mana yang kurang sakit? Ini first time saya pregnant dan gugur.

2 Balas

tunggu jatuh naturally je, masa sy dlu, sy banyakkan berjalan. lama2 dia turun sendiri then baru pantang. sakit sekejap je masa dia nak keluar tu.

3y ago

2-3 hari je camtu. Tapi before tu mmg saya jalan merata sbb nak happy kan diri. Mula2 spotting then makin lama macam period.

Tunggu jatuh sis.. Bnyak kan berdoa