Pernah tak mommies mengandung 11 minggu tapi janin sudah stop growth pada minggu ke 6, atau kata erti lain janin dah tak ada sebenarnya.

Sekarang D. suruh tunggu janin gugur sendiri atau buat D&C kalau sampai 13 week tak gugur sendiri juga ?

2 Balas

Sedihnya dgr 😢😢 harap awk bertabah ye, insyaAllah ada rezeki yg lbh baik lepas ni. Jaga diri elok2 tau

5y ago

Insyallah terima kasih atas doa. Mudahan ada rezeki semua menjadi ibu terbaik 🥰, alhamdulillah sy dah gugur, minum coke + makan nenas, esk nya cramping dan bleeding.

mcm sya suruh tunggu ndk sampai tarik dah jatuh sabar ya sis,sya baru gugur kemarin..