Bersama suami lepas gugur

Hi semua, saya baru lepas keguguran, saya pregnant 9week waktu keguguran and janin tak nampak bentuk lagi waktu jeluar. Alhamudulillah keluar bersih, Dr tak cuci pon, tapi nak tanya, saya kena pantang berapa lama untuk bersama suami? Yg saya tahu, dr kata kena tunggu 3bulan untuk pregnant balik, lagi bagus tunggu 6bulan. Tapi saya tak tahu bila time saya boleh bersama suami 😂 #pleasehelp #bantusharing #misscarriage9week #keguguran #berpantangkeguguran

1 Balas

Bsama suami xde masalah klu rasa larat. Cuma jgn wktu subur shj. Bg peluang utk dalaman sihat sepenuhnya dlu.