Bleeding nak keguguran

Saya bleeding, doktor sahkan Janin takda, kantung mengecut, darah turun macam haid , so doktor cakap samada tunggu keluar sendiri atau tunggu untuk cuci, soalan saya dalam tempoh pendarahan ni, solat macam mana ya. Boleh solat macam biasa ke? Makan dah start kena pantang ke?#ingintahu #pleasehelp

1 Balas

selagi belum keluar kantung, darah tu kira darah biasa. lepas keluar kantung bru kira nifas. sye solat mcm biasa je wktu bleeding. sblm solat tukar pad. cuci bersih2 dlu.