Ramai tak ibu² preggy yg dah dapat suntikan vaksin covid?

Saya dah daftar dalam mysejahtera tapi belum ada apa² update.. Tapi semalam nurse call bagitahu ada peruntukan vaksin untuk ibu mengandung dan saya terus setuju.. Hari ni dah dapat appointment date : Ahad depan (11 Julai).. Tapi dalam mysejahtera still xda update pape.. Sekarang ni saya tengah preggy 28 minggu..Nervous tapi dalam masa yang sama excited😁😁

1 Balas

Saya pun nurse KK tolong register kan. Tapi masih belum dapat tarikh dekat mysejahtera lagi

3y ago

dlm mysejahtera sy memang xda update pape.. sy dapat call direct dari doc klinik.. suh datang pada tarikh tersebut dan bawak ic beserta buku pink..