Boleh ke cucuk vaksin kandungan 10minggu

Hi..saya baru terima tarikh temujanji untuk vaksin covid 19.sebelum ni dah update di mysejahtera sedang hamil..usia kandungan sekarang baru 10minggu.dengan keadaan saya yg sedang alahan lagi..bolehkah cucuk?

2 Balas

Boleh tnye doktor. Nanti dekat sana pon akan ada doktor yg akan konsult dgn kita, cme better consult awal dekat mne2 doktor utk elakkn buang tenaga beratur dekat ppv

Boleh refer doktor dahulu utk kepastian sebab ikut ketahanan badan jugak. Selalunya doktor akan nasihatkan utk tggu 14 minggu dan ke atas baru pergi dptkan vaksin.