posisi melintang

Saya dah 35minggu 5hari, tadi scan doktor cakap baby melintang. Ade chance tak utk baby turun ke bawah? Ape cara utk baby turun ke bawah ye.

2 Balas

Yg sy thu melintang dgn songsang lain x sme ke dudukan. Norml kpla ke bwh..songsang kki ke bwah klau melintang tu terang2 dye melintang tpi jrg berlaku bby melintang.. cba buat senaman yg bole bgi bby pusing blik atau nti ms nk dekt doc akn cba pusing kn bby tu andai x berhasil mmg kna operation utk selmt kn bby tu.. cba usap pert bual kt bby pjuk mne thu berhsil.. insyaa allah ada ms lgi tu sis.. doa yg baik2 ye

Try sujud lama2