Baby melintang 36 minggu

Hai mommies, ade tak pengalaman baby melintang akan turun bawah balik. Tadi scan hospital doktor dah bagi tarikh untuk ceaser, harap baby nak turun. #firstbaby

2 Balas

sy pun masa 32week baru ni scan baby senget sikit .. lepastu harini 35week berdebar juga nk scan tadi .. tp alhamdulillah kepala bby dah kebawah ... sy cuba buat senaman sujud lama2 , cangkung , jalan itik ... semoga dipermudahkan urusan kita ya sis .. amin

1y ago

Allah gmbar kabur yaa sis 😅 .. sy ambil dri google sja doa tu

Mudahan... Amin..