Kedudukan kepala baby

Hi ibu2 saya nk tanya kalau 28 minggu posisi kepala bby mmg dah kat bawah ke? Sbb tadi g scan dr kata kepala baby duk melintang .. Normal ke tak ye 28w baby melintang lagi?? Ade tak yg macam ni? Ke normal?? Saya dah naik risau ni.. ade sapa boleh bgtahu tak?? Help me 🙏🏼

2 Balas

normal je awak dia boleh berpusing pusing. saya masa scan 28w kepala kat bawah scan balik 32w kepala kat atas balik 🤣 jangan risau 🥰

12mo ago

sekarang saya 33w, belum keluar lagi babynya. masa scan 32w tu kat atas 🤣 next scan 35w harap turun la kepalanya 😂

Sy pun scan 28w baby melintang, sy tnya doc and doc ckp tak perlu risau its normal sbb baby masih ada ruang untuk berpusing2