Tidak capai klimaks

Skrg sye 37w..dah hampir 2 bulan bila bersama sye xkan mencapai tahap klimaks yg di inginkan..perasaan ghairah tu ada tapi bila awal² bersama ransangan mcm x ckup dan kem*lu*n terasa pedih..sejak seminggu ni sye perasan ada kelua keputihan dan gatal..adakah tu punca sye tidak mencapai klimaks sebelum ni?#bantusharing

2 Balas

sy tak pasti apa kaitan keputihan dgn mencapai klimaks.. kalau keputihan tu rujuk doktor dan buat test for gbs

dapatkan rawatan utk keputihan segera