Spotting brown / coklat

Salam. Saya dah 17week. Saya nak Tanya, Dari saya 13week saya mengalami spotting warna coklat. Tapi X selalu Ada. Sampai skrg ia kadang Kala keluar. Ape Yang buat saya perasan, bila bersama suami Dan capai tahap klimaks, dia Akan keluar. Tapi bila scan alhamdulillah baby semua okay. Sape pernah mcm ni ya??#ingintahu #spotting

2 Balas

Sama la keluar spotting coklat pastu dh refer dkt kk, doktor ckp tak da apa dh chek baby dngn bhgian bawah tu tpi semua oky . Mm risau juga

elakkan bersama dulu. refer ke doctor masa checkup. tkut ade luka dkt bahagian vagina or ade jangkitan.