SCAN JANTINA BABY

Saya dah 27minggu boleh lagi ke nak scan jantina baby , bole nampak lagi tak ya ?

15 Balas

boleh je..sye 30w g scan tapi dia menyorok..x nk tunjuk..doktor tepuk2 perut pun dia tak nak...bg aiskrim pun dia x tunjuk..2x pergi dah..sudahnye... takpe la dik...duit yg ad skrg ni,niat nk g scan,kita g cari brg awak jela...awak pemalu sgt x nk tunjukk...😂

boleh dah tu, sy scan 20w x bg kerjasama, doc pun hint mcm girl tp 50/50, nama pun hint jd x nk percaya, masa 26w scan pun x nmpk, still hint girl, tp x nk caya gak, sbb firasat kuat kata boy, detail scan pun jelas nmpk bulat, x ada belahan😊

Boleh, sy baru je last weekend buat, sama jgk 27weeks. Alhamdulillah baby tnjuk jantinanya. Sblm ni doc kt kk scan masa 18weeks, tp sy mcm nk tggu besar sket, so last weekend buat detail scan sume skali btol sama jantina mcm kt kk 😄

kandungan saya dah 32weeks , anak still taknak tunjuk jantina .. malu sangat die pon.. last kite redha jelaa .. asyik mengharap die tunjuk tapi die nyorok .. beli baju pon beli yg unisex punye , senang hahah

bole sangat dah, depend kt baby tu samada dia nak tunjuk ke tak. sy masa 18weeks scan kt swasta dokter ckp prempuan. pstu dua kali scan kt kk kbetulan dia tunjuk masa 20weeks dengan 22weeks. boboi

Boleh je, sy sebelum g scan dah borak2 dgn baby.. Mintak die tnjuk jantina.. Sonographer letak je, terus baby tnjuk pistol die😂tak segan langsung

2y ago

Haha amboiii comel sikecil ni

boleh sis, saya masa 28w dah scan jantina alhamdulillah baby tayang terus jantina dia tkde sorok2 🤣🤣

bleh smpai 36w tak silap .. sy scan 30w msa tu bby tknak juga 😂 dia nak surprise.

boleh sis,,sy hri tu scan 20w dh tunjuk tngu 28w nk buat 5D lak...skrg bru 25w

Boleh…sy week belas2 da nampak jantina anak

2y ago

Mnggu keberapa sis?? Sy skrg 14minggu