Scan jantina

Hi nak tanya weeks ke berapa yg dah boleh scan jantina baby ya ?#firstbaby

6 Balas

Saya scan masa 17W. Alhamdullilah dah nampak gender. Untuk lebih bagus, scan masa 20W to 23W. Masa nie lagi jelas nampak. In Shaa Allah

Saya scan 17w 1d dah nampak, kalau boy confirm senang nampak. Tapi better tunggu besar sebab takut confuse dengan tali pusat

Plg awal 16w dh boleh nmpk. Tp nak selamat 20w baru scan. Tp ada ja yg scan 20w pun baby taknak tunjuk

20mingu ke ats boleh dah .. tp kalau baby tunjuk la 😅

plg awal 16 weeks. plg lewat before 28 weeks.

refer sini sis