Scan Jantina

Assalamualaikum . Saya dah masuk 5bulan , masa scan jantina tak nampak lagi sb dr cakap baby kepitkan . Jadi macam mana ye nak dapat tahu jantina tu .

2 Balas

Minum air sejuk & jalan2 sikit. Sambil2 tu pujuk baby untuk bgi kerjasama hehe.

2y ago

Sy tak scan 5D lagi. Rasanya kalau nak gambar cantik 28weeks keatas. Jangan pegi scan time hujung2 pulak baby dah besar sgt susah juga doc nak scan huhu

Awak masa checkup kan makan coklat or masam masam hehe

2y ago

Ohh yeke,sebab kalau ada rezeki kita makan coklat or masam dia active so senang nak tengok😁