JANTINA BABY BOLEH BERTUKAR KE?

Hi mommys! Saya first mom preggy. Harini saya checkup di kk untuk scan 32W. Waktu scan saya ada tanya doctor boleh nampak ke jantina baby time scan, kata doktor boleh kalau baby tak kepit. Scan punya scan baby gerak memang nampak pistol. Saya nak tanya kepada mommys2, kalau dah nampak jantina baby 32w 4hari, jantina tu kekal atau boleh bertukar?#SeriusTanya #ingintahu

1 Balas

Bertukar tu maksud awk macam mana? 😅 bertukar sendiri ke silap tgk scan? Ada possibility error on scan. Tp usually accurate lah. Tgk sono awk pandai ke idok

6mo ago

Maksud saya berubah, waktu scan nampak boy and boleh jadi ke keluar girl dalam 32w pregnant