Keinginan bersama suami

Saya dah 26 weeks anak pertama. Alhamdulillah Allah beri rezeki selepas sebulan berkahwin. Semenjak suami tahu saya pregnant dia tak pernah nak bersama dengan saya sebab takut apa2 terjadi dengan kandungan. Kadang2 saya rasa bersalah dan saya ada keinginan tapi suami saya cakap tunggu selepas berpantang. Kadang2 saya emosi dan tertekan sebab suami jarang jumpa sebab kerja berjauhan.

16 Balas

X boleh ke?? 😱Saya dh 13week.. leh jumpa suami sminggu sehari jee time dia cuti mklumlah pjj.. hihi bila rindu tu paham2 jelaa.. tapi x da laa ganas2 slow2 jee pastu lepas bersama sy terus buang g toilet.. dri mula pregg smpai skarang alhamdulillah x jadi apa2 pon.. dan minta dijauhkanlah.. sy pon bby first nie.. 🙈

5y ago

X pe sis,klo sis jnis yg bley x pe,lg pun 13 week da msuk 2 trimester dr kate ok la klo nk bersama