Hamil tidak bersama suami

Dari 1st trimester hingga 3rd trimester (next month due) adakah normal kalau tak bersama suami ? Suami cakap takut terjadi apa2 kat baby. Hari tu saya terasa hati sebab suami kantoi download app porn ? adakah masa saya hamil tak cantik bagi dia

2 Balas

sebenarnya lg bgus dkt nak bersalin ni kerap bersama, sis try goda dia dan minta.. sbb bila bersama dkt nak bersalin ni, in shaa Allah mudah jalan nak terbuka dan tak adalah nak duduk lama kat labour room nnt

Suami sy pun takut. Sy rilex jer.