Bersama suami

bolehkah 21 minggu bersama suami , saya ada keinginan tapi tak berani , masa anak pertama tak pernah tapi anak kedua ni keinginan untuk bersama suami rasa amat tinggi, sesiapa boleh bantu ? #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

xde masalah. yg penting jgn kasar and cari posisi yg sesuai dgn keadaan ibu. if ada weird discharge perlu refer klinik.

8mo ago

boleh xde masalah. cuma slow2 la. sbb ada possible kita xbrp selesa sbb perut makin bsr. boleh baca artikel dlm apps position yg sesuai.

Takde masalah pon awak. Mana kedudukan yg selesa. Tp jgn la buat yg extreme ya 😅