Darah Spotting

Saya dah 12w dah nak masuk 13w tapi still takde darah spotting. Normal ke? Tapi nurse kata baby membesar dengan elok

32 Balas

Saya paling takut ada spotting ... setiap kali kencing je mesti tengok air kencing nya .. sekarang dah 15 week still risau lagi fikir kandungan masih lemah atau dah kuat haha ... memang ada yang kata tanda-2 hamil keluar spotting tapi tak semua spoting normal ada jugak tu tanda gugur or luar rahim ... risau nya lahai