Spotting bleeding

Hai.. nak tanya. Normal ke kalau first trimester ni takde spotting bleeding ? Sbb org cakap tu tanda kantung nak lekat kt rahim. Saya dah masuk 8 week tapi alhamdulillah takde experience spotting. Tapi risau tak normal plak. Ada siapa2 yg mcm saya ?

3 Balas

Insha Allah normal..saya x pernah bleeding/spotting utk 1st & 2nd pregnancy..skrg tgh 3rd pregnancy tetibe bleeding..risau jugak..Alhamdulillah scan td baby ok.. #7weeks1day

Sebolehnya orang nak elak bleeding2 ni sis. Bukan saja tanda awal kehamilan, boleh jadi tanda nak gugur jugak. Nauzubillah

normal lah tu. kalau ada bahaya