Darah Spotting

Saya dah 12w dah nak masuk 13w tapi still takde darah spotting. Normal ke? Tapi nurse kata baby membesar dengan elok

32 Balas

ank 1st ke sis..sokay kalau tak faham boleh tnya..bykkan mmbaca ilmu kehamilan nti lama2 faham lh.. kdg2 ank 2 3 org pom masih tak faham..yelah lain ank lain cara nye..hihii

1y ago

Betul anak pertama 😇 thank you sis 🥰

Saya pun x pernah ada spotting, alahan pun xde, cuma rasa mual je kdg2. Alhamdulillah, smlm check KK 15week, baby sihat. Kalau boleh org xnk ada spotting/apa2 bleeding masa pregnant ni.

1y ago

Alhamdulillah 😇 thank you sis 🥰

klau dh lekt smua org xnk Ada spotting wlau stitik pn..mitk di jauh kn klau bole..tpi klau Ada myb Bru nk letk kdg Ada spotting kdg xde..klau bole jgn Ada..

1y ago

Okayy sis 🥰 thank you

Bagus takde spotting. Kalau ada benda tu akan membuatkan awak risau yang berpanjangan. Mintak yang baik2. Kalau dr kata ok, maknanya ok.

1y ago

Okayy thank you sis 🥰

YaAllah orng kalau blh taknak ade spotting2 ni. Sis nak ke spotting? Kalau ade spotting ni bahaya tau tu ancaman keguguran. Pelik2 la

1y ago

Saya bukan lah nak 😂 tapi saya tanya je. Sebab ada yang kata tanda awal kehamilan ada darah spotting tu tapi macam setitik je

Eloklah takde spotting mommy 🥹 klu ada spotting kan susah, risau pula jadi apa2 kat baby tu.

sy paling takut ada spotting... ada spotting high chance keguguran.. sis ni minta2 pula... hmm

1y ago

Saya tak mintak 😌 saya bertanya sahaja

Alhamdulillah takde spotting. Normal pregnancy takde spotting. Abnormal baru ada spotting.

1y ago

Siapa yang cakap pada awak tu? Mesti bukan doktor kan. Cakap orang ni kita kena selidik dulu. Ada yang betul, ada yang tidak. Make sure information tu sahih.

Saya pun takda spotting dah 9 week pregnant, scan minggu lepas, alhamduillah baby sihat

1y ago

Alhamdulillah congrats 🥰

darah spotting maksdnya petanda gugur. Tiada ibu hamil yg nak drah spotting ni 😅

1y ago

ooo...itu bukan darah spotting, implantation bleeds,.term xsama tu