Darah Spotting

Saya dah 12w dah nak masuk 13w tapi still takde darah spotting. Normal ke? Tapi nurse kata baby membesar dengan elok

32 Balas

SoAlAn ape dik tnya Ni??😅smua org hamil mmg xnk Ada spotting dik..klau Ada kn risau..kndugn bole ggur..smua nk ank dik.. alhamdulillah klau awk xxe spotting jnji BBY awk siht mmbesr dlm Rahim awk tu..jgn mitk yg bukn² ..doa yg baik² je..aminn

1y ago

Saya tak mintak pun awak 🙂 saya cuma tanya sahaja. Sebab saya ada dengar kalau tanda awal kehamilan tu ada keluar darah spotting tapi setitik je. Sebab tu saya tanya ☺️