Ade side effect tak if kt tak tau prgnant n mkn jamu2..

Saya da pregnant 2 bulan.. masa awal pregnant aritu..ujian kehamilan sy negatif.. dan sy da lewat priod 10 ari.. scan juga tak menunjuk kan yg sy prgnant. kemudian sy ade cek dgn doc n doc ade bg 1 ubat untk priod.. tpi masih xpriod.. kemudian 3 minggu kemudian sy scan smula baru nmpk yg sy prgnant. soalan sy.. tak apa2 ke kandungan sy ni sebab sy ade mkn pil untk priod tu n some jamu konon ingt priod late..

1 Balas

Hi mommy. Takpe just stop je terus. Hopefully baby ok. Nnt pi klinik tanya doc, lgpun awal lagi, haritu pun ambil ubat kejap je kn.

5y ago

thanks sis..orait