tak period

Risau nye la tak priod lagi bulan nie. .bulan lpas dtg 2 kli dtg lpas mkn. .takot sngkut. .sy mkn pil prancang n buang luar. .org ckp hormon. .sy harap mcm tu laa. .ade ke mommies kt sini priod lambt dtg klu mkn pil prancang(norriday). .andai sangkut tu sy anggap mmng Allah nk bgi rezeki je laa. .bby skang bru 4 bulan. .

2 Balas

Sy punya tkut tersasar sampaikan skrg belum lagi ada bersama dgn suami😅😅anak dah nak msuk 5months. sis dah cek upt ke? Cek je, hopefully takdelah(bukan menolak rezeki ye)

1y ago

da bnyk kli cek. .still negative. .prasaan risau tu still ade. .haah btol. .bkn mnolak. .cuma blm bersedia

wah dah period ek. sy baby nk masuk 5 bulan dah. tak peyed ag 😁

1y ago

sama lah Sy pun baby dah msuk 5bulan tak period Lagi..😅