?

Saya cuma nak tnya..pernah x mummy2 kat sini..pergi checkup perut..nurse cek..dia ckp perut kita kecik wlaupown dah 30 weeks..bila nurse ckp cmtu mcm down la jugak..?org len ckp..sy x kisah sgt..

45 Balas

asalkan baby membesar macam sepatutnya xperlu risau.. perut saya pon ni dh 8bulan baru org perasan mengandung 😅😅.. berat pon naik xsampai 4kg sepanjang 8bulan ni.. tp doc kata baby ok je besar.. so dont worry apa org kata.. yg penting doc kata apa 😊