Hi mom semua.. Ada x sesiapa mslh mcm sy.. Asl pegi check up je nurse ckp baby kecik,

Bila timw check up je.. Nurse msti ckp xbole ukur perut lg.. Sy dh 5bulan.. Mmg mslh mabuk teruk pregnant kali ni.. Kdg2 rasa down jugak

6 Balas

Sy pun 5 bulan lebih baru checkup semalam. Masa nurse ukur perut dia ckap kepala baby masih belum rasa. Then check heartbeat baby ok. Scan baby ape semua ok semua dah nampak. Maybe sbb sy first baby sbb tu perut masih tak nampak. Nurse ckp normal je. yg penting amalkan pemakanan yg sihat

Sama la sis saya dah 25 minggu masih xnampak perut.. Bila time ukur tinggi rahim mesty nurse akan cakap benda yg sama.. Mmg tiap kali pregnant akan ada masalah perut kecik berat xnaik... Apa2 pon ok ja janji baby sihat...

awk scan swasta ke gov??..Sy pergi gov doktor xpernh ckp BBY kecik ke besar ke..LPs scan je terus tulis xde ckp ap2...geram nk p scan swasta..buat detail scan..

Ada. Doc cume ckp mkn bkhasiat. Jage ape semua. Sy pn mmg ikut ape doc nsht

mabuk teruk consult doktor tak

4mo ago

hehe salah replied ni.. apa2 pun mkn cukup khasiat ya mommy

Pernah scan tak?