tinggi rahim

Klu nurse ckp tinggi rahim x naik.. Mknanya apa?? Tp sya perasan la perut sya kecik jea 6ln.. klu skali pndang x nmpk mcm mngandung?? Ada x mummy2 b'pngalaman mcm ny.. #firstbaby#

4 Balas

Saya pun ada pengalaman bab2 rahim tak naik ni. Sbb rahim saya pun doc ckp tak naik. Masa saya 8 bulan. Doc ada issue tinggi rahim tak mcm normal. Tapi Alhamdulilah. Selamat melahirkan. Bulan lepas.

5y ago

Aah. Baby kecik. Sama mcm akak kita and mak kita. Tak tau lah kalau genetic. Haha. Mak kita pun lahir kan first baby 1.8kg je. Then bila kat luar baby minum2 susu. Berat dia cepat je naik.

Sy pulak, sy rasa mcm perut kecik. Org2 pun tegur perut nmpk kecik. Tp bila ukur tinggi rahim sama je dgn week pregnant tu. Hopefully takde masalah apa2

5y ago

Saya 28w, tinggi rahim 28cm.

Oo.. ok .. tq yerkk kongsi pngalaman.. x la sya risau mmikirkn sngt.. sbb bln dpn bru ada appt ngan doc untk scan

4y ago

Sy pun sama... Risau je Hari2 pk... Nk scan nk tgu next week ke kat swasta... Sy 19week tp rasa mcm x mengandg pn.. Nurse ckp kecik saiz prt awk ni

saya 4bulan lbh..pon kecik prt ni..buncit sikit je.