?

Saya cuma nak tnya..pernah x mummy2 kat sini..pergi checkup perut..nurse cek..dia ckp perut kita kecik wlaupown dah 30 weeks..bila nurse ckp cmtu mcm down la jugak..?org len ckp..sy x kisah sgt..

45 Balas

Abaikan je sis.. mlut dorang nii mmg mcm tu.. sja je nk ckp mcm2 dkat kita.. mcm sy hritu pun dy dok kata alaa kciknya perut... mommy pun kcik.. mesti anak pun kcik je... tgok2 beranak anak 3 kilo lbih.. alhamdulillah ... 😊 always be positive ye😉